De Wärtsilä Power Run introduceert de Kidsrun

powerrun

De tweede editie van de Wärtsilä Power Run heeft een Kidsrun opgenomen in het programma. Dit is natuurlijk bijzonder goed nieuws voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar oud. Jongens en meisjes in deze leeftijdsgroep zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de run over circa 1000m.

Een Kidsrun past precies in de filosofie van de organisatie: een laagdrempelige loop voor iedereen uit Kampen en wijde omgeving, waarbij niet uitsluitend oog is voor sportiviteit. De organisatie toont met de twee lokale goede doelen die verbonden zijn aan de loop ook maatschappelijke betrokkenheid. De betreffende goede doelen, te weten het Jeugdsportfonds Kampen en Dierenopvangcentrum Edo Hammers, zijn blij met de Kidsrun. Een Kidsrun sluit naadloos aan op de ambitie van het Jeugdsportfonds om zoveel mogelijk kinderen uit Kampen en omgeving te laten sporten. Bovendien zijn kinderen erg begaan met het lot van dieren. Zo kunnen kinderen met hun deelname aan de Kidsrun in beweging komen en hun kracht inzetten voor de goede doelen!

De Wärtsilä Power Run vindt plaats op donderdag 2 juni a.s. met start en finish op het terrein van het Wärtsilä Distributiecentrum, Genuakade 8, Kampen. De Kidsrun start om 18:45 uur. Na afloop van de Kidsrun starten de overige afstanden. Deelname aan de Kidsrun is gratis en als beloning voor de inspanning ontvangen alle deelnemers na de finish een herinnering.