HomeRegiosportWedstrijdverslag S.V. Zalk - Noord Veluwe Boys 1-1

Wedstrijdverslag S.V. Zalk – Noord Veluwe Boys 1-1

-

Zalk

De eerste paar minuten was het aftasten van beide kanten maar na tien minuten zette Zalk veel meer druk, toch kwam er in de 12e min een messcherpe counter achterin liepen ze te slapen en prompt scoorde N.V.B de 0-1.
In de 15e min kwam er een mooie aanval van Roel Vinke en Aart Schreuder maar de bal rolde voor de doellijn langs en even later waren er twee goede kansen voor Zalk maar niemand was alert.
In de 22e min kwam de spits van N.V.B alleen voor de keeper te staan maar deze kans werd verprutst.
De wedstrijd ontpopte zich als een spannende leuke aantrekkelijke wedstrijd met Zalk volop in de aanval en een snel counterende N.V.B, erg aantrekkelijk voor de neutrale kijker.
In de 25e min werd er hands gemaakt in het strafschop gebied van N.V.B maar dat ontging de scheidsrechter en in de 27e min was er een vrije trap van Aart Schreuder daar volgde een beste kans voor Sander Vinke op maar de bal ging hoog over.
Even later volgde na goed doorzetten van Georgie Huisman nog een kans voor Jurjen Hofstra en er kwamen nog twee goede reddingen van de keeper Marcel van der Beek van N.V.B. die uitgroeide tot de man van de wedstrijd.
Zalk had te veel kansen nodig en voorstopper Hendri Vinke moest er aan te pas komen na goed voorbereidend werk van Aart Schreuder om de gelijkmaker te scoren 1-1. (45 min.)
Na de pauze ging het in eerste instantie gelijk op maar in de 50e min was het Simon v Halm van S.V.Z. die op de paal schoot en een minuut later was er een beste bal van Jandirk v Pijkeren waardoor Jurjen Hofstra een kans kreeg
Er was nog een beste kans voor N.V.B nadat de scheidsrechter buitenspelval weg wuifde maar er kwam een goede redding van keeper Jim v d Wijk (S.V.Z).
In een tijdbestek van een aantal minuten kreeg Zalk 3 kansjes waaronder een schot van invaller William Vos en er was wat geklungel achterin bij Zalk, het werd een rommelige wedstrijd waarin N.V.B. tijd probeerde te rekken en commentaar op de leiding gaf.
De keeper van N.V.B stond zijn mannetje en de scheidsrechter Dhr.Compagner die ik wel goed vond (daar waren een aantal mensen niet mee eens) gaf nog 4 gele kaarten voor N.V.B waaronder 1 speler 2x keer (dus rood)
Zalk was niet bij machte nog een doelpunt te maken maar was de betere ploeg, aan de andere kant mogen we blij wezen dat we nog geen doelpunt om de oren kregen.