zaterdag, juli 27, 2024

HomeRegiosportWedstrijdverslag S.V.ZALK - V.S.W. 5—0 !!!

Wedstrijdverslag S.V.ZALK – V.S.W. 5—0 !!!

-

Zalk begon matig en in het begin was het aftasten van beide kanten. Na zo,n 10 minuten kwam er een schot van Stephan v Ommen op aangeven van Aart Schreuder maar de bal ging over. Zalk stoorde voorin niet altijd even goed maar langzaam maar zeker kreeg de ploeg een overwicht en kwam er een schot van Simon v Halm in de 16e min. Even later ging hij alleen op de keeper af maar deze had een prima reflex in huis en tikte de bal net naast.

In de minuten daarna volgde er veel goede aanvallen, Sander Vinke speelde zich vrij en speelde goed af naar Stephan v Ommen deze schoot op de lat, en even later was er een goede combinatie van Aart Schreuder met Karl Spillane deze schoot net over. In de 27e min kwam er een terechte penalty voor Zalk en Aart Schreuder knalde de bal onberispelijk in 1-0 een terechte voorsprong, V.S.W. ging daarop in de aanval en het was voor hen de eerste kleine kans in de wedstrijd.

In de 30e min kwam er een vrij trap voor Zalk die door Gerjo Vijge werd genomen en good old Gertjan Klein kopte de bal prima in 2-0, V.S.W. liep hoe langer hoe meer terug maar Zalk bleef goed combineren. In de 37e min moest Jim van der wijk de eerste redding verrichten voor Zalk en een minuut later kreeg R.v.d.Bosch (V.S.W) een gele kaart voor het vasthouden van een tegenstander, uit de razend snel genomen vrije trap viel een doelpunt maar deze werd afgekeurd voor buitenspel? In de 39e min was het Stephan v Ommen (Zalk) die terecht geel kreeg, en even later kreeg Zalk een vrije trap ook deze werd door de keeper van V.S.W. onschadelijk gemaakt, in de 42e min kreeg v.d.Bosch zijn tweede gele kaart. (rood en kon dus vertrekken)
Na de thee ging V.S.W. met een man minder nog meer verdedigen en er kwamen de nodige kansen in een tijdsbestek van een kwartier, maar niemand had zijn vizier scherp staan.

Er moest in de 64e minuut een misverstand tussen een verdediger en de keeper aan te pas komen om Zalk op 3-0 te brengen ( Aart Schreuder)
Daar bleef het niet bij, want twee tellen later werd er weer in de verdediging van V.S.W. geprutst en nu profiteerde Simon v Halm er van en werd het 4-0.
Het werd erg rommelig en Zalk had tot grote cijfers kunnen uitlopen er werd bij vlagen goed gecombineerd maar de afwerking liet te wensen over, toch kwam het nog tot 5-0 invaller Jurjen Hofstra schoot na een mooie combinatie beheerst de bal achter de keeper.
Zalk kreeg zeker daarna nog de nodige kansen maar tot scoren kwamen ze niet, beste man van de wedstrijd werd voor mij de scheidsrechter Dhr.J.Groenhuijsen uit Nijverdal hij floot prima.