Wedstrijdverslag SV Zalk (2x) 2x25min. (Lemele en Hattem)

ZalkZALK—LEMELE 3-2 Toernooi Hatto Heim (bij W.Z.C) 15-08-2015.

De eerste minuten ging het gelijk op, maar in de 7e min kwam er al een mooie aanval van Zalk. Aart Schreuder speelde de bal naar Michel hamer en vervolgens door naar Simon v Halm maar die strandde op de keeper. Even later was er weer een onverwachts schot van v Halm maar deze ging naast. Zalk speelde beter dan Lemele maar door een lange bal waar Hendri Vinke onderdoor liep scoorde Lemele koelbloedig prompt 0-1.

Zalk bleef drukken, en  in een tijdsbestek van 5 minuten was er 3 keer een schot van Jorik Schuur die bij de laatste poging wel de keeper versloeg, zo stond het in de 25e min. dan toch nog 1-1
In de tweede helft deed Zalk er een schepje bovenop en zette Lemele onderdruk dat resulteerde in een mooie aanval over links met een voorzet van Michel Hamer en een doelpunt met het hoofd van Jeremy v Dijke. Zalk leide met 2-1.

De Zalkers kregen best wat mogelijkheden, maar een moment van onachtzaamheid werd ons noodlottig, de laatste man van Lemele was meegekomen voor een vrije trap hij kopte op doel en in de scrimmage die volgde werd de gelijkmaker in de 40e min gescoord 2-2.
Zalk geloofde echter in de overwinning en er kwamen enkele goede aanvallen. We hebben het inmiddels over de allerlaatste minuut.. Er kwam een goede aanval van links, Michel Hamer trok voor en Aart Schreuder legde de bal panklaar voor Simon v Halm die dan ook de 3-2 liet aanteken, een terechte overwinning. (Scheidsrechter was Dhr. v d Bend)

HATTEM—S.V.ZALK 2-0

Hattem startte goed en kwam al vroeg op voorsprong doordat scheidsrechter Rorije liet doorspelen terwijl er volgens sommigen duidelijk een overtreding aan vooraf ging. De beste kans voor rust was voor Simon v Halm die alert reageerde op een foute terugspeelbal. Helaas belande de bal aan de verkeerde kant van de paal. Het bleef een rommelige wedstrijd met veel kleine blessures, Hattem speelde slim en Zalk speelde duidelijk niet als team. Na de rust was er veel strijd. Nadat een speler van Hattem terecht werd weggestuurd zette Zalk alles op alles om de gelijkmaker te forceren. Er kwamen de nodige aanvallen van Zalk en Hattem counterde af en toe gevaarlijk. Zalk kreeg de mooiste kansen, maar wist de bal niet achter de keeper te krijgen. In de laatste seconden werd er door de Hattemers toch nog 2-0 gemaakt. Na een prachtige voorzet en de afronding via een fraaie kopbal was de strijd beslist. Zo bleef Zalk met een kater achter en Hattem ging er met de buit vandoor. Al met al zal deze middag voor beide trainers een nuttige oefenmiddag blijken…


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*