HomeRegiosportWedstrijdverslag Veracles - Dépol-Set Up

Wedstrijdverslag Veracles – Dépol-Set Up

-

2013-12-14 - Veracles H1 - Depol-Set Up

Zaterdag stond voor Dépol-Set Up het Groningse Veracles op het programma. Een wedstrijd waarin Dépol-Set Up aantrad zonder interim trainer Kranenburg die elders verplichtingen had.

Set Up begon niet scherp aan de wedstrijd. De pass was niet zuiver en de kansen die kwamen, werden niet goed benut. Daar aan tegen kwam Veracles lekker in hun spel en trokken de eerste set naar hun toe. 25-20

De tweede set werd beter op gepakt en Set Up begonnen meer te scoren. Toch werd gedurende bijna de hele set tegen een 2 punten achterstand aangekeken. 25-22

Begin van de derde set waren de rollen om gedraaid. Het was Set Up die steeds 2 á 3 punten voorsprong nam. Bij een stand van 17-20 voor Set Up vielen wat arbitrale beslissingen in het nadeel van de IJsselmuidenaren en ging ook deze set naar de thuisploeg. 25-22.

De vierde en laatste set was het Set Up die vleugels kreeg en stond er in rap tempo 1-10 op het score bord voor Set Up. Eindstand 15-25.

De eerstvolgende wedstrijd is op 11 januari in de “Oosterholthoeve”, dan zal Vovem’90 uit Emmeloord de tegenstander zijn.

Dépol-Set Up wenst iedereen Prettige Kerstdagen en een Gelukkig en Sportief 2014