woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurWeerloze waarden aflevering 6

Weerloze waarden aflevering 6

-

Tot en met 15 mei 2014 is in het SNS historisch centrum, Burgwal 43, de tentoonstelling Woord en D(r)aad te zien. Op woensdag- en donderdagmiddag is de tentoonstelling tussen 14.00 en 17.00 uur gratis te bezoeken.

Woord en D(r)aad beoogt een ontmoeting te zijn tussen twee culturen, met twee identiteiten: het Westers/Christelijke en het Oosters/Israëlische. Hedwig Selles schrijft gedichten en Roni Katz verbeeldt die door middel van subtiele draadsculpturen. Kees Prins en Carin Koopman gingen naar het SNS historisch centrum en spraken met de twee kunstenaars.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen