Wie wil er nou niet jarig zijn?!

Kindervoorstelling in het Stadspark op zaterdag 14 maart

In ’t Ukien komt zaterdag een hele rare koning op bezoek. Altijd is hij heel vrolijk en vriendelijk. Maar dit weekeinde is hij dat niet. Dan is hij heel chagrijnig. Omdat hij dan jarig is! Wie snapt dat nou? Kinderen die nieuwsgierig zijn naar deze vreemde koning Karel, kunnen komen kijken om twee uur ’s middags. Daarna gaan we zelf spelen op de kinderboerderij en lekker pizza’s bakken!

stippen kindervoorstelling Weggeefschuur Akelei Ukien CantecleerDe activiteit is een initiatief van de Weggeefschuur in samenwerking met speeltuin Akelei. Ook kinderboerderij Cantecleer werkt graag mee. Deze is gevestigd naast cultureel centrum ’t Ukien in het Stadspark (Korteweg 4). De Weggeefschuur is een initiatief voor Kampenaren die rond of onder de armoedegrens leven. Naast het inzamelen en weggeven van bruikbare spullen organiseert de Weggeefschuur ook activiteiten waarbij het onderscheid tussen arm en rijk weg moet vallen.

De grappige en ontroerende voorstelling in de hoek van het Stadspark is er daar één van. Een deel van de kaarten is weggeven aan vaste bezoekers van de Weggeefschuur. Een deel wordt tegen kostprijs verkocht om ook voor niet-minima de drempel niet te hoog te maken. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Toko Hannes in de Dr. Damstraat. De zaal van ’t Ukien gaat open om 13u30. De voorstelling begint om  14u00 en duurt een klein uurtje. Daarna kunnen de kinderen zelf gaan spelen op de kinderboerderij en pizza’s gaan bakken. Als de buikkrampen van het lachen weg zijn gezakt, kan dat heel gezellig smullen worden!

Onder het affiche staan verwijzingen naar de bij deze activiteit betrokken organisaties.
affiche kindervoorstelling Weggeefschuur Akelei Ukien Cantecleer
Meer informatie is te vinden op de volgende (aan te klikken) websites:
•    Weggeefschuur
•    Speeltuin Akelei
•    Cultureel podium t Ukien
•    Kinderboerderij Cantecleer

stippen kindervoorstelling Weggeefschuur Akelei Ukien Cantecleer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*