Wijkvereniging Flevowijk Cellesbroek Middenwetering zoekt knutselmatriaal

triplexDe knutselvrijwilligers van de Wijkvereniging Flevowijk Cellesbroek Middenwetering zijn op zoek naar afvalplaatjes hardboard en/of triplex voor de diverse projecten van de kinderknutselclub 

Elke woensdagmiddag organiseren de vrijwilligers in het wijkcentrum aan de Lamoraal van Egmondstr nr 2 diverse leuke activiteiten. Voor de projecten en activiteiten zijn natuurlijk de nodige materialen vereist. En daar zit hem nou net de kneep. Sommige mensen hebben vaak van verbouwingen of opknapklusjes nog wel de nodige materialen staan waar de knutselclub van de wijkvereniging enorm mee geholpen zou zijn.

Dus heeft u nog wat staan, schenk het dan aan dit leuke doel. Ook is men op zoek naar oude wand en vloertegels in diverse kleuren om te kunnen mozaïeken of spelletjes en andere knutselspullen waar u niets meer mee doet! Ook daar kunt u de vrijwilligers en de kids een groot plezier mee doen.

U kunt de spullen afleveren in het wijkgebouw aan de Lamoraal van Egmondstr nr 2.

Elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur en op woensdagmiddag van 14:00 tot 16:uur staan de vrijwilligers klaar om uw spullen in ontvangst te nemen..

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*