zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWijthem - S.V. Zalk 0-4

Wijthem – S.V. Zalk 0-4

-

 

ZalkZalk moest tegen de hekkensluiter Wijthmen in de 4e klasse C aantreden met de nodigen wissels i.v.m. blessures en een schorsing, het elftal was door de trainer aardig door elkaar gezet en dat kwam het spel in de eerste helft niet ten goede.

Het werd werkvoetbal met veel inzet van Wijthmense kant, toch kwam Hendri Vinke de laatste man twee keer goed door met een schot naast de paal en een prachtige voorzet.

In de 15e min kreeg Wijthmen een kans maar in dezelfde minuut was het Simon v Halm die keihard net over schoot, het spel golfde op en neer.
Een iets beter combinerend Zalk had in de 28e min een doelpoging van Jurjen Hofstra, net naast maar in de 32e was het bingo een slap schotje van dezelfde Jurjen stuiterde via een polletje over de op de grond liggende keeper in het doel 0-1.

Wijthmen probeerde het wel maar Zalk had een periode met het nodige vuurwerk op het doel van Wijthmen, zo knalde Simon v Halm net over en was het Jurjen Hofstra die 2 keer op doel schoot en ook Sander Vinke had nog een kans.
Met de rust stond het dus nog steeds 0-1 en er kwam een wissel, Roel Vinke (licht geblesseerd) voor Martijn Groeneveld (speler uit het 2e), in de 48e min was er een prachtige aanval van Zalk, Roel Vinke, Jurjen Hofstra daarna Hendri Vinke maar deze schoot net naast.

In de 49e was het weer Simon v Halm met een prachtig geplaatst schot die door de keeper van Wijthmen katachtig uit de hoek werd getikt.
Een minuut later was het wel raak Jurjen gaf een bal op maat naar Simon v Halm en prompt stond het 0-2, de scheidsrechter Dhr. G.M.v.d Wal liet af en toe wat te veel doorspelen maar had alles wel onder controle want er vielen maar twee gele kaarten.
In de 70e min was er weer een doelpoging van Jurjen Hofstra en Wijthmen probeerde het wel maar er zat weinig overleg in de aanvallen.
In de 75e min kwam er een prachtige aanval van Zalk, Sander Vinke naar Simon v Halm en daarna Jandirk v Pijkeren die er 0-3 van maakte, de achterhoede van Wijthmen was compleet uitgespeeld.

In de 80e min was het Leroy Penninkhof die met een boogbal met veel effect de bal naar Sander Vinke schoot deze hoefde niet eens te springen en kopte over de uitlopende keeper heen 0-4.
Er kwam nog een kansje voor Wijthmen en er was nog een counter van Zalk met een verdediger van Wijthmen die zowat in eigen doel schoot maar daar bleef het bij, beste man aan Zalker zijde was in mijn ogen laatste man Hendri Vinke een terechte en verdiende overwinning.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen