Wedstrijdverslag acro Wilhelmina / IJGV

De C.lijn teams van YGV ’38 / Wilhelmina moesten zaterdag 31 januari voor de eerste plaatsingswedstrijd van dit seizoen afreizen naar Rijssen.
In de ochtend was het de beurt aan de duo’s. 4 teams uit Kampen deden hieraan mee.

Daniëlle Buitenhuis en Jikke Brouwer hadden een slechte voorbereiding. Door ziekte hadden zij weinig kunnen trainen de laatste weken en dit was dan ook terug te vinden in de oefeningen. Er waren teveel fouten in beide oefeningen, zij werden achtste.
Chanél de Lange en Stefanie de Lange lieten een prima balansoefening zien. Helaas maakte een vreemde val in de tempo oefening een podiumplek niet meer mogelijk en eindigden zij op de vierde plaats.
Ilse de Goede en Lotte Albers hadden een prima dag waarop zij 2 goede oefeningen lieten zien, waarmee ze de bronzen medaille pakten.
Rosalie Prins en Annemijn Dekker deden het nog iets beter; Met twee leuke oefeningen met mooie elementen pakten zij het zilver.

In de middag mochten de trio’s de vloer op.
Het trio Dorieke Kwakkel, Daniëlle van Gelder en Rosan Kist deden het erg goed. De onderpartners van dit team hebben dit jaar een stap gemaakt van de D. naar de C.lijn dit was hard werken op de trainingen, wat zich vandaag heeft uitbetaald in twee prima oefeningen en een prachtige zilveren medaille.

Op 28 maart is de tweede plaatsingswedstrijd voor de teams om een plaats voor de halve finale zeker te stellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*