woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportWilsum 45+ "in het nieuw"

Wilsum 45+ “in het nieuw”

-

Opel dealer Smit & Co steekt Wilsum 45+ in het nieuw

Zaterdag 1 maart j.l. werden de „talenten op leeftijd” van het 45+ team van v.v.Wilsum verrast door Smit & Co vestigingsmanager IJsselmuiden William Wemmenhove met de uitreiking van een fraai nieuw tenue.

Wilsum heeft mede door het nieuwe sportcomplex „De Wijde Blik” en het bijbehorende kunstgrasveld een ware aanwas van nieuwe „ oude” leden mogen verwelkomen en naast een 35+ team ook een 45+ team op de been kunnen krijgen welke in competitieverband actief is voor de oranjehemden.

Op de foto zijn „slechts” 16 spelers zichtbaar, de gehele 45+ selectie bestaat uit maar liefst 22 man geeft coach Boeve aan die hiermee een ruime keuze heeft in het maken van zijn selectie aangezien 45+ een 7 tegen 7 competitie speelt. „Wie dus niet presteert zit zo weer op de bank” zegt Boeve met een glimlach. Voor Opel Smit & Co was de keuze om dit team te ondersteunen logisch. “Een mooi en goed initiatief van v.v.Wilsum waarbij mannen van 45 plus in beweging blijven en allemaal hebben ze een rijbewijs, dus past prima in onze doelgroep benadering” al dus vestigingsmanager Wemmenhove.

Wilsum 45+ trapt de 2014 voorjaarscompetitie af op vrijdag 7 maart op het eigen sportpark De Wijde Blik met wedstrijden tegen Be Quick, WHC, s’ Heerenbroek en ZAC en verdedigt de kampioenstitel onder 45 jarigen welke het team mee heeft genomen uit de 2013 najaarscompetitie.

45+ 2

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen