“Wilsum bruist” – Oranjefeest programma 2015

Wilsum
Foto: Wilsum.info

Evenals voorgaande jaren zal Wilsum ook dit jaar weer bol staan van de activiteiten die georganiseerd worden tijdens het Oranjefeest 2015.

De Oranjevereniging trapt donderdag 27 augustus af, dan start om 14:00 uur een ‘Handel en Nijverheid braderie’ in het centrum van het gezellige dorp. In het hervorm verenigingsgebouw staat o.a. een stand waar enkele cursisten (inwoners van Wilsum) van de teken- en schildersgroep hun kunstwerken laten zien.

Uiteraard mag ook in Wilsum de traditionele ‘Lampionoptocht’ niet ontbreken. Deze begint ’s avonds om 20:45 en gaat muzikaal omlijst worden door show-en drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden en Euphonia uit Wilsum

Vrijdagavond (28 augustus) om 21:00 uur is de eer aan coverband PAPA di GRAZZI om de feesttent op z’n kop te zetten. In de pauze zal DJ Jeroen Gras z’n kunsten vertonen en de zaal uit z’n dak laten gaan.

Zaterdagmorgen zal er om 9:30 uur door Wilsum voor schoolkinderen een rondgang zijn m.m.v. Euphonia. Waarna er om 10:30 uur chocolademelk is en de kinderspelen van start gaan. ’s middags is er om 13:30 uur opnieuw een rondgang met aansluitend om 14:00 uur een sportieve zeskamp waar een aantal ploegen weer zullen proberen (middels 5 nieuwe spelletjes) de Oranje Cup te veroveren. Verder zijn er springkussens en komt Tante Til schminken.

Het Zaterdagavondprogramma bestaat uit een optreden van van de ploegen met een playbackshow. Hierin zal het Hollandse lied centraal staan en zal dit bij goed weer buiten plaatsvinden Om 21:00 uur start dan de Drive-in show met dj MARC

Zondagavond 30 augustus is er een speciale tentdienst

Het uitgebreide programmaboekje is ook te lezen via deze link: Programma Oranjevereniging Wilsum 2015

Wilsum oranjefeest
Foto: Wilsum.info

 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*