Wilsum op Nederlandse Kampioenschap 35 + in Zeist.

4

De spelers Alexander Riezebos; Sebastiaan Rigterink; Jeroen van Ginkel; Wilco Riezebos; Gerdinand Fix; Jan van Spijker; Sjaak Schreuder; Everard van Zuthem; Aske Reizebos; Hilco Plette en Edwin Brink van Wilsum 35 +zijn zaterdag 14 juni in Zeist geweest om aan de Nederlandse Kampioenschap 35 + mee te doen.

De spelers en aanhang zijn met een bus van de KNVB naar Zeist gegaan. In Zeist moest Wilsum, omgedoopt tot “FC De Wijde Blik” het opnemen tegen Bejamin Buttons uit den Bosch en ACV All Stars uit Assen.

8
De eerste wedstrijd was tegen de Benjamin Buttons dat met 1 – 0 werd gewonnen. De tweede wedstrijd moest Wilsum in ACV All Stars haar meerdere erkennen. Wilsum verloor deze wedstrijd met 2 – 1.

ACV won ook de wedstrijd van Benjamin Buttons en daardoor moest Wilsum in de kruisfinale strijden tegen WEC uit Lisse. Deze wedstrijd tegen Lisse ging ook verloren en Wilsum kon alleen nog spelen voor de derde plaats. (Deze was tegen Soest.) In deze wedstrijd nam Wilsum een voorsprong, maar in de laatste seconden van de wedstrijd werd er door Soets nog een goal gemaakt. Eigenlijk was dit een eigen doelpunt door een van de spelers van Wilsum en strafschoppen moesten daarom uitmaken wie met de derde prijs naar huis mocht gaan….

In een bloedstollende strafschoppen serie werd Soest uiteindelijk derde en Wilsum moest genoegen nemen met de vierde plaats.’

9 (37)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*