zondag, september 8, 2024

HomeRegiosportWilsum schenkt VEVO overwinning

Wilsum schenkt VEVO overwinning

-

Wilsum slaagde er zaterdag niet in om de goede wedstrijd tegen Rood Wit een vervolg te geven. Ondanks een sterke eerste helft, waarin Melvin Hofstede de gelijkmaker scoorde, miste Wilsum twee grote kansen om met een voorsprong de rust in te gaan. De tweede helft was echter teleurstellend, met matig spel en individuele fouten die leidden tot een 1-4 nederlaag. Trainer Christiaan Akse zag geen reden om wijzigingen aan te brengen in zijn basiself, maar het mocht niet baten.

Wilsum startte het thuisduel tegen VEVO goed, maar een vrije trap voor de gasten resulteerde in een vroege achterstand. Melvin Hofstede bracht Wilsum op gelijke hoogte na een half uur spelen. Ondanks kansen voor de rust om op voorsprong te komen, bleef de score gelijk.

In de tweede helft begon Wilsum zwak en incasseerde al snel de 1-2. Ondanks pogingen om terug te komen, resulteerden verdere fouten achterin in twee snelle doelpunten voor VEVO, waardoor de wedstrijd beslist was. Ondanks late wissels kon Wilsum het tij niet meer keren, waardoor de wedstrijd eindigde in een teleurstellende 1-4 nederlaag.

Het vertoonde spel in de eerste helft biedt wellicht hoop voor de rest van het seizoen, maar de degradatie dreigt dichterbij te komen voor Wilsum. De volgende wedstrijd, uit tegen Lelystad ’67, biedt mogelijk een kans op herstel, gezien de eerdere overwinning tegen deze ploeg dit seizoen.

Benieuwd naar de Kamper sportuitslagen? Hier vind je alles op een rijtje.