WILSUM’s final blast off!!

Wilsum - band

LP/CD presentatie rockband WILSUM

Op zaterdag 6 juni zal de Kamper rockband WILSUM in cultureel podium ‘t Ukien te Kampen haar langverwachte tweede LP/CD presenteren, getiteld “ Blesh.” Deze presentatie is tevens de laatste kans om de band live aan het werk te zien, want na meer dan 10 mooie jaren zetten de mannen er een punt achter.

WILSUM’s eerste optreden vond plaats op 13 februari 2004. De band won daarna de Oogst van Overijssel en nam haar titelloze debuut op, waarvan één track op een Amerikaanse verzamel CD werd uitgebracht. Uitgeroepen als “ Local Hero of the Year” door het muziekmagazine Live XS speelde de band op het Bevrijdingsfestival Zwolle, Parkpop, in Paradiso, 013 en tal van andere podia in heel Nederland. Inmiddels werd hard gewerkt aan nieuw repertoire waarin een verandering van muzikale richting hoorbaar was. Voor “Blesh” koos WILSUM voor een volledig analoge studio, de opnames werden gemixt door Frans Hagenaars die eerder tekende voor platen van Bettie Serveert, Daryll Ann, Johan en Tim Knol. De LP komt, net als het debuutalbum van de band, uit op het vermaarde Zwolse Minstrel Music vinyl label.

Tijdens de presentatie zal WILSUM zowel het nieuwe als al het oude eigen werk op de planken brengen. De band neemt hiermee afscheid van haar publiek. De deuren van ‘t Ukien gaan open om 20.30, toegang is 10 EUR (6 EUR in voorverkoop, zie www.ukien.nl, Blue Music, ‘t Kroegje Kampen). De nieuwe LP/CD is deze avond natuurlijk verkrijgbaar. Een dag eerder, op vrijdag 5 juni tussen 19.00 – 21.00 uur, is WILSUM te zien en te horen in muziekspeciaalzaak Blue Music in de Oudestraat 24 te Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*