Winnend Zalsman/Reflex baalt van laatste set.

Op zaterdag 5 november trad Zalsman Reflex dames 1 aan tegen Annen Dames 1. Onverwacht kent onze Kamper formatie een prima seizoenstart. 5 wedstrijden gespeeld waarvan 4 gewonnen. De laatste wedstrijd is zelfs met 4-0 gewonnen van en bij Dio Bedum dames 1.

Dit weekend een thuiswedstrijd tegen de nummer laatst op de ranglijst uit Annen. Annen kende wat personele problemen. Volgens de coach van Annen waren 4 speelsters niet beschikbaar, 2 vanwege werk en 2 zijn er ziek. Blijft op zich een goed team met een goede spelverdeler, sterke libero en een heel gevaarlijke lange midspeelster. De Kamper dames waren gewaarschuwd want een week eerder pakte Annen 2 sets van Sudosa-Desto Dames 2 uit Assen.
De eerste set start Reflex met Inge Beute, Dineke Spoelstra, Yasmina Boutaleb, Hylkje Meijkamp, Lian Heesterkamp, Minke Hoekstra en libero Esmee Compagne. Al snel liep Reflex uit en de set werd eenvoudig gewonnen met 25-17. De 2e set ging het gelijk op. Annen kwam meer in het spel en Reflex maakte wat meer fouten. Toch bleef Reflex steeds een paar punten voor en deze set werd gewonnen met 25-23. Ook de derde set won Reflex relatief eenvoudig. Ondanks dat er flink gewisseld werd. De vierde set ging het mis. Tot de 16-16 ging het gelijk op. Daarna na, Annen het initiatief. Reflex kon geen vuist meer maken. Te laat nam Reflex het initiatief over en kwam nog dichtbij. Annen won de 4e set met 22-25.

Voor de Reflex dames een beetje een domper. Wel 3-1 gewonnen, maar de laatste verloren set voelde aan als een verloren wedstrijd. Toch knap dat Reflex tegen deze moeilijk bespeelbare tegenstander 4 punten gepakt heeft. De Reflex dames zetten een serie van 5 gewonnen wedstrijden op rij neer. Alle 12 speelsters hebben gespeeld dus het was een echte teamprestatie. Op de ranglijst stijgt de Kamper ploeg naar de 2e plaats en dat is een prima prestatie.
Volgende week speelt Reflex in Lemelerveld tegen De Bevers dames 1. Dat zal een echte test voor de de Kamper dames worden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673