Wisselvallig seizoen biljartvereniging Reijersdam

Afgelopen woensdagavond werd in het wijkcentrum Reyersdam de laatste wedstrijden van dit seizoen van de teams C2 en C3 gespeeld.

Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam besloot het seizoen met een dikke nederlaag, waarmede de wisselvalligheid van dit team nog eens werd bevestigd. Het C2 team verloor met 20-36 van De Trefkoele uit Dalfsen. Zowel bij Rens Jager als bij Martin ten Hove lukte er weinig, Rens Jager verloor in 18 beurten van Harry Onderdijk die een prima partij speelde met een moyenne van 4,17, uitslag 5-12. Martin ten Hove verloor in 24 beurten van Evert Jan Holsappel die ook een prima partij speelde, uitslag 6-12. Arend Bossink kwam nog enigszins in de buurt van zijn tegenstander Evert Hulleman door een serie van 22 caramboles, maar Arend Bossink verloor in 20 beurten, uitslag 9-12. Het C2 team eindigde in de middenmoot.

Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam deed het beter en pakte de volle winst in de derby tegen biljartver. De IJssel, uitslag 36-18. Benji van Kleef won in 37 beurten van Tom Hanekamp, uitslag 12-8 en Gerrit van Vlijmen had 24 beurten nodig om te winnen van Harrie Klumper, uitslag 12-4 en Herman Segveld won in 31 beurten van Steven Fokkens, uitslag 12-6. Het C3 team eindigde op een verdienstelijke 4e. plaats en deed toch nog lang mee om de bovenste plaatsen.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.