zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurWoensdag 26 maart jeugdmiddag in het SNS historisch centrum

Woensdag 26 maart jeugdmiddag in het SNS historisch centrum

-

SNS historisch centrum
Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud is er op woensdagmiddag 26 maart weer een speciaal programma in het SNS historisch centrum, Burgwal 43. De middag start om 14.00 uur en duurt ongeveer 1, 5 uur. Neem deze middag je favoriete knuffeldier mee.
Op woensdagmiddag 26 maart wordt gestart met het bekijken van het oude bankgebouw met de vele kluizen. Onderweg zien we allerlei dieren opduiken in oude reclames voor de bank, zoals de bij en het varken. Waarom zijn juist deze dieren gebruikt? Kunnen er nog andere dieren bedacht worden, die een rol zouden kunnen spelen in een reclame voor een bank? Zijn er knuffeldieren meegebracht, die een rol zouden kunnen spelen in de reclame? Nadat we de affiches met en boekjes over dieren en sparen bekeken hebben, gaat iedereen zelf aan de slag met het bedenken van een reclameposter met de eigen knuffel in de hoofdrol.
Woensdagmiddag 26 maart is een activiteit voor kinderen, maar ouders/verzorgers zijn ook welkom

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen