HomeRegiosportNoord Veluwe Boy,s - S.V.Zalk 1-3

Noord Veluwe Boy,s – S.V.Zalk 1-3

-

Op deze troosteloze dag moest Zalk aantreden tegen de N.V.B. (een team wat dit jaar weer in onze klasse zit en bij de ondersten staat.)

sportBinnen een minuut kreeg Simon v Halm een beste kopkans maar hij nam de bal eerst aan en benutte deze kans niet. Zalk begon zeer matig en er was totaal geen concentratie. De eerste twee beste kansen waren dan ook voor de N.V.B (In de 14e min een redding van de keeper en in de 20e min een schot naast de paal.)

In de 21e min werd een corner terug gelegd op Georgie Huisman maar deze schoot naast en even later was het weer N.V.B die een beste kans kreeg, Zalk was totaal niet bij de les.

In de 30e min was er eindelijk wel een goede poging er kwam een corner en een schot van Georgie Huisman deze bal werd van de doellijn gehaald door een speler van N.V.B.

In de 36e min was er nog een fraai afstand schot van Simon van Halm op de lat, maar 2 minuten later werd het zomaar 0-1 Simon naar Aart Schreuder die schoot (fraaie redding keeper N.V.B)maar in de rebound was er Karl Spillane die Zalk op voorsprong hielp.

Vlak voor de rust werd er bij de opbouw over links een fout gemaakt, de bal werd onderschept er volgde op snelheid een prachtige voorzet en de bal werd snoeihard ingetikt geen enkele kans voor de keeper van Zalk 1-1 in de 43e min.

Na de rust probeerde Zalk meer druk te zetten zo was er een kopbal van Aart Schreuder en in de 70e min kwam Zalk ondanks het matige voetbal weer op voorsprong, er kwam een knal van Aart Schreuder die op de lat kwam maar invaller William Vos kopte de bal alsnog in 1-2.

In de 74e min werd N.V.B totaal uitgespeeld er kwam een mooie aanval invaller Sander Vinke speelde na Simon v Halm die naar William Vos en weer was het de keeper van N.V.B die redding bracht (hij groeide uit als de beste man van het veld)

Er kwam nog een pass van invaller Leroy Penninkhof naar Simon v Halm op zich een beste kans, maar deze zat niet erg in de wedstrijd. Zo bleef het billen knijpen, tot de laatste minuten want N.V.B probeerde van alles om een aansluitingstreffen te forceren.

De scheidsrechter Dhr. G.J.Kuiper (die het allemaal niet meer kon belopen en erg coulant was) trok nog zeker 8 minuten bij, in de blessuretijd waardoo het weer Aart Schreuder was die met een prachtige pass Karl Spillane bereikte, deze scoorde beheerst de 1-3.

Wat N.V.B. betreft; Als men daar in het team wat meer de mond houdt en wat meer mee verdedigd en echt samen gaat spelen dan komen de punten heus wel. Wat Zalk betreft snel vergeten deze zeer matige wedstrijd. Uiteraard zijn de Zalkers blij met de drie punten en blijven ze zo mooi meedoen.