Zalsman/Reflex Dames 1 degradeert uit eerste divisie.

Afgelopen zaterdag stond voor de dames van Zalsman/Reflex de cruciale degradatiekraker tegen Forza Hoogland op het programma. Een ruime overwinning was nodig om de laatste plaats van de Eerste Divisie A over te dragen aan de directe opponent.
Zalsman/Reflex dames
Dat was in de openingsset te merken, want de Kamper dames speelden scherp en met veel energie. Uiteindelijk bleken de dames uit Amersfoort echter net wat sterker en zij wonnen de eerste met 27-25. Zalsman/Reflex toonde in de tweede set veerkracht en kwam via uitstekend aanvalsdruk van speelsters Lorraine Kyulu en Colinda Makken weer op gelijke stand. Ditmaal waren de dames van Zalsman/Reflex met 25-27 de betere. Gedurende de derde set kwamen de Kamper dames steeds meer onder druk te staan en moesten zij toezien hoe deze set met 25-18 verloren werd. In de vierde set wist Zalsman/Reflex zich nog wel enigszins te herstellen, maar niet voldoende om Forza Hoogland van de winst te houden, want ook deze set ging naar het team uit Amersfoort: 25-21. 
 
Aankomend weekend speelt Zalsman/Reflex in eigen huis de laatste competitiewedstrijd tegen Scylla uit Wageningen.  Deze wedstrijd zal voor een heel aantal spelers en de staf de laatste wedstrijd voor Reflex zijn. De wedstrijd start om 17.00 uur.