Zalsman/Reflex verliest nipt in Wageningen.

logo-reflex

Afgelopen zaterdag speelde dames 1 van Zalsman/Reflex haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Met een sterk verjongde en vernieuwde samenstelling werd er afgereisd naar Wageningen voor een wedstrijd tegen promovendus Scylla.
Hoewel er van de dames van Zalsman/Reflex 4 dames uit de basis hun debuut maakten in de 1e divisie, leek er van zenuwen geen sprake in de eerste set. Zalsman/Reflex startte goed en de dames van Scylla hadden geen antwoord op de sterke service. De set ging met 20-25 naar Zalsman/Reflex.

In de tweede set leken de rollen omgedraaid. Scylla voerde de servicedruk op en de dames uit Kampen konden het passend niet brengen. In de start werd al snel tegen een 9-1 achterstand aangekeken en deze werd niet meer goedgemaakt. Met 25-16 ging de set naar Scylla.
In de derde set ging het lang gelijk op, beide teams leken nu goed bij de les. Scylla maakte het echter af en de set ging met 25-23 naar hen. In de vierde set ging het wederom gelijk op maar hier kon een energiek Zalsman/Reflex het afmaken en met een 22-25 score op het nummerbord werd de stand in sets met 2-2 gelijk getrokken.

In de beslissende vijfde set werd er al snel een gaatje geslagen door Scylla. Zalsman/Reflex leek dit tijdens de laatste serviceserie nog terug te komen in de wedstrijd, maar op een 14-13 stand ging het laatste punt toch naar Scylla. Een 3-2 verlies maar de kop is eraf. Zaterdag 3 oktober staat de eerste thuiswedstrijd op het programma: in de Reflexhal wordt dan gespeeld tegen Dynamo Tubbergen om 17.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*