Zaterdag 5 Sept. Cultuurplein 2015 Kampen

Op zaterdag 5 september organiseert Cultuur Contact, het servicepunt voor verenigingen van Quintus, het Cultuurplein 2015.

QuintusTijdens deze dag staat de verbinding tussen kunsteducatie, amateurkunst en beroepskunst centraal. Van 12 tot 16 uur is er in en om het Kulturhus Sonnenburgh in IJsselmuiden een gezellige markt waarin amateurverenigingen, kunstenaars, koren, culturele instellingen en iedereen die actief is in het culturele leven in de gemeente Kampen zich laten zien. Er zijn presentaties en optredens van verschillende deelnemende partijen.

Ook is er een Open Huis in het Kulturhus Sonnenburgh; diverse organisaties openen met trots hun deuren. Wat kun je zoal verwachten? Lekker muziek maken met de muziekproeverij, kom langs bij de ballonnenman die hele bijzondere creaties maakt, leef je uit op de stormbaan of het enorme springkussen, doe mee met de interactieve voorleessessie, doe een gratis woordbegriptest, ontdek Het Geheim van de Schrijver, laat je kind schminken, en nog veel meer!

Het programma is te lezen op www.quintuskampen.nl. Belangstellenden zijn van harte welkom!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*