Zeventien podiumplaatsen voor Isala’96 GOK Cross

isalalogo

“Met natte voeten door de zandbak”

Zaterdag 13 december werd alweer de 2eGelders/Overijssels cross van dit seizoen gehouden. Organisator AV Nop had evenals vorig jaar gekozen voor het geweldige parcours van Netl Park in Kraggenburg. De storm van de dag ervoor was gelukkig gaan liggen, het had plaats gemaakt voor heerlijk cross weer. Maar toch hadden de deelnemers nog ‘plezier’ van de storm en de regen dat gevallen was. Het werd met natte voeten door de zandbak in de polder klunen over een prachtig afwisselend parcours van mul zand, heuvels en natte, blubberige graspaden. Een ouderwetse cross, zoals een cross hoort te zijn.

Isala was met maar liefst 34 atleten aanwezig op het Netl Park in Kraggenburg. Opvallend was het grote aantal C en B pupillen. Er liepen er maar liefst acht mee in deze categorieën. En niet zonder succes want veel atleten scoorden in de polder podiumpunten.
Zo waren er eerste plaatsen voor;
Josse Kampen (JPC), Daan Beute (JPB), Estelle Willems (MPA1), Mika van Mierlo (JPA1), Soufian Tamrouti (JPA2), Ilhem Tamrouti (MJB) en Jacqueline Rustidge (V40).

Tweede plaatsen waren er voor ;
Olaf Langeslag (JPB), Cas Kanis (JPA1), Joel Plantinga(JJB),Marleen Stoel (MJA) en Jens Tybout (MSEN).

Derde plaatsen werden gescoord door;
Valerie van Laar (MPC), Lars Hansman (JPC), Pieter van Wissen (JD2), Leonie Eenkhoorn (VSEN) en Henk-Jan Dorgelo.

Ook de atleten die het podium net niet haalden waren tevreden. Iedereen liep naar behoren en presteerde op zijn of haar niveau. Spreekstalmeester Henk Borgmeijer roemde het Isala legioen meerdere keren, want het blauw-oranje was veel en vaak vooraan te vinden.

Kijk voor alle uitslagen op: http://www.avnop.nl/Uitslagen/14/Uitslagen%2013-12-2014.html

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*