woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurZin in een korte creatieve cursus bij Quintus?

Zin in een korte creatieve cursus bij Quintus?

-

foto kleuterpiano

Vanaf mei starten bij Quintus een aantal cursussen waaraan je kunt deelnemen. Op vrijdag 9 mei start de gloednieuwe cursus Kleuterpiano. Op een speelse manier leren kinderen van 4 en 5 jaar kennismaken met de piano. Op woensdag 14 mei begint voor de hele kleintjes de korte cursus Muziek op schoot. In 5 lessen kunnen kinderen van 10-18 maanden en van 1,5 tot 2,5 jaar zich muzikaal uitleven met speelgoed en muziek. Belangstelling voor een beeldende cursus? Binnenkort starten de cursussen Zomerkeramiek, Brandschilderen en de cursus Oriëntatie beeldend. Met het mooie weer in aantocht kun je lekker naar buiten met de cursus Buiten schilderen aan de IJssel of beginnen met de Zomercursus schilderen of Zomerkeramiek.
Op de website www.quintuskampen.nl lees je meer over de inhoud, lestijden en prijzen van de cursussen. Heb je interesse in een cursus die al is gestart? Informeer dan naar de mogelijkheden om in te stromen, tel. 038 33 71 200 of stuur een mail naar info@quintuskampen.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen