Zing mee met jongerenkoor Hykanon!

Vervolg van eerder succesvol project start op 25 april

Jongerenkoor Hykanon gaat door met het zingen op projectbasis waarmee ze begin dit jaar gestart is. Op 25 april wordt de eerste repetitie gehouden waarvoor projectzangers van harte worden uitgenodigd. Iedereen die vrijblijvend deze meezingervaring wil opdoen, kan zich tot 21 april melden. Samen wordt er toegewerkt naar een eigentijdse, open viering op zondag 19 juni.

jongerenkoor Hykanon

Het eerste meezingproject werd succesvol afgesloten op 6 februari jongstleden. Nu zullen er vijf repetities gehouden worden op 25 april, 23 & 30 mei en 6 & 13 juni. Er worden liederen ingestudeerd die uiteen lopen van kerkmuziek tot popsongs. Samen met moderne teksten en een Bijbellezing vormen deze liederen dan de basis voor een viering met een oecumenisch karakter op zondag 19 juni aanstaande. De repetities worden van 19u30 tot 21u15 gehouden in de R.K. Buitenkerk in Kampen en de open viering wordt om 19u00 gehouden in de R.K. Kerk in IJsselmuiden.

Janet van Gaalen-SchoutenIn beide kerken, maar ook buiten Kampen, luistert Hykanon regelmatig vieringen op en heeft ze ook concerten gegeven (zie onderaan). Jongerenkoor Hykanon staat onder leiding van dirigente Janet van Gaalen-Schouten en pianist Paul de Vroome. Janet geeft in haar eigen tijd zangles en heeft een verrassing voor iedereen die twee of meer nieuwe projectzangers meeneemt. Aan hem of haar zal ze een privézangles geven om zijn of haar zangkwaliteiten een stap hoger te brengen.

 

Tot 21 april kan iedereen zich aanmelden, of meer informatie opvragen, per e-mail: pr@hykanon.nl

jongerenkoor Hykanon
Zie ook:
Meditatieve viering met Jongerenkoor Hykanon
Jubileumconcert Jongerenkoor Hykanon (video)
Facebookpagina Jongerenkoor Hykanon
Website Jongerenkoor Hykanon

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*