Zo binnen komen lopen

Een bijdrage van Arbeidsmakelaars

Zo binnen komen lopen…

Dat is een opmerking die wij als uitzendbureau wel eens horen. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om op zoek te gaan naar een kandidaat voor een vacature. Als we dan een kandidaat op gesprek sturen kan het maar zo gebeuren dat de kandidaat in het gesprek verteld dat hij binnen kwam lopen bij Arbeidsmakelaars en direct op gesprek kon.

De opdrachtgever vraagt zich dan af; waarom moet ik betalen voor iemand die “zo maar binnen komt lopen”

Die vraag is legitiem, ik kan me dat helemaal voorstellen zelfs! Hoeft de opdrachtgever dan niet te betalen? Ik dacht het wel 🙂

Maar waarom dan? Nou dat ga ik uitleggen:

Komt de kandidaat “zomaar binnen lopen”? of zit dat anders? Het is geen toeval dat hij binnen komt lopen. De kandidaat heeft de keuze uit honderden panden in Kampen waar hij naar binnen kan lopen. Of om zelfs nergens binnen te lopen…

Hoe komt het dat hij zich juist bij Arbeidsmakelaars meldt? Omdat wij veel geld en tijd investeren in naamsbekendheid, vindbaarheid op internet, netwerk en de contacten met IMpact en Gemeente Kampen.

En ja, dan zit het soms mee en soms tegen. De ene vacature vullen we met wat geluk eenvoudig in en de andere pas na veel inspanning en investering. Daarom rekenen we het in de mix.

Maar altijd is het de investering waard; probeer maar eens!

Klik voor meer informatie op het logo de Arbeidsmakelaar.
logo-arbeidsmakelaar-kampen-header