Zoutkamer Kampen: ‘Met zouttherapie meer lucht’

Ook heilzaam voor wie na ‘een griepje’ met klachten blijft rondlopen


Zoutkamer Kampen biedt met speciale zouttherapie (ook wel halotherapie genoemd) lucht voor mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën. Maar ook sporters, ex-coronapatiënten en mensen die willen stoppen met roken hebben baat bij zouttherapie.

Zelfs gezonde mensen zullen merken dat een bezoek aan Zoutkamer Kampen hun weerstand verhoogt. Zoutkamer Kampen biedt namelijk een natuurlijke en medicijnloze aanpak voor luchtwegproblemen en huidklachten, gebaseerd op de al eeuwenlang bekende heilzame werking van zout. Dat helpt niet alleen om bestaande klachten te verminderen, maar verhoogt ook de weerstand, zodat griep en verkoudheden minder vat op je krijgen.

Heilzaam en preventief
In landen van het voormalige Oostblok zijn zelfs kinderdagverblijven voorzien van zoutkamers. Zouttherapie is namelijk bijzonder heilzaam voor de mens en werkt preventief. In ons land krijgen mensen allerlei medicijnen en ‘puffertjes’, maar wordt de oorzaak van de klacht zelden aangepakt. Een bezoek aan Zoutkamer Kampen doet daarentegen wonderen voor de menselijke gezondheid. In de lucht van de zoutkamer worden minuscule zoutdeeltjes via een speciale generator verstoven. Dit kan gemakkelijk tot diep in de bronchiën en sinussen worden ingeademd.

Zouttherapie is ook heilzaam voor wie na ‘een griepje’ met klachten blijft rondlopen. Mensen met huidklachten – zoals eczeem, psoriasis en acne – ervaren na een aantal sessies beduidend minder klachten. Ook ex-rokers en sporters merken dat de behandeling hen extra ‘lucht’ oplevert.

Wilt u graag een gratis en vrijblijvende proefsessie? Bel dan met: 038-333.27.27. Of kijk op www.zoutkamerkampen.nl.

Bijdrage van Alex de Jong @ Attest Communicatie


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*