​Ben jij klaar voor het Full Color festival?

Dit weekend vindt de 24e editie van Full Color Festival plaats, met als thema ‘Colorful Moments’. Het Full Color Festival biedt een gevarieerd programma van muziek, theater, workshops, activiteiten en een uitgebreide cultuurmarkt. Kun je er zelf niet bij zijn? Geen ramp. Aanstaande zaterdag verzorgt KampenOnline een livestream vanaf het Full Color Festival terrein.
We beginnen ‘s middags om 15:00 uur met Gruppo Sportivo, en eindigen iets voor twaalven als de laatste band klaar is.

Een marathon uitzending dus. Te volgen via onze website, Facebook of YouTube. De pauzes tijdens de ombouw voor de bands vullen we zoveel mogelijk op met eerder opgenomen items op vrijdag, zoals de Color Run, cultuurmarkt, interviews en sfeerbeelden.

Programma.
Dit jaar zijn er 3 verschillende podia met muziek waarbij de hoogtepunten in de line up zijn Luminize en Bokkers op vrijdagavond en Gruppo Sportivo en Zuco 103 op zaterdag. Uiteraard is er ook ruimte voor lokaal talent op de Singer-Songwriterspodium en het Quintus podium. Dit jaar is de cultuurmarkt voor het eerst ook op vrijdagavond! Daarnaast organiseert de Ronde Tafel een Full Color Run op vrijdagavond, die start en eindigt op het festivalterrein.

Kom langs op het kleurrijkste festival van Nederland vol muziek en cultuur of stem af op Kampenonline.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*