10 jaar SCRUM – Fields of Folk

Kampen gastheer voor tienjarig jubileumfestival van SCRUM!

De Nederlandse powerfolkband SCRUM viert zijn tiende verjaardag in 2014 met een eigen festival!

10 years of SCRUM… 10 years of Power Folk… 10 years of blood, sweat, beer and whisky. This calls for a celebration! But we won’t be celebrating this alone. We’d like to celebrate this with you! We’re going to roll up our sleeves, spit in our hands and go for it, like working class heroes should!

Programmering Fields of Folk bekend
Scrum pakt uit op 10 jarig jubileumfestival. Inmiddels is de line-up van het festival compleet en prijkt er een indrukwekkende lijst internationale artiesten op de poster. Het festival vindt plaats op een bosrijke lokatie aan de Seveningseweg in Kampen en kamperen is mogelijk op de naastgelegen Camping Seveningen.

De programmering van het tweedaagse festival omvat zowel ruige folkpunkbands als intieme singer-songwriters. Recentelijk werden uit eigen land de ‘rising stars’ Small Time Crooks en Tim Vantol aan het programma toegevoegd, evenals de Ierse singer-songwriter Martin Hutchsinson. Reeds bevestigd waren het uit Schotland afkomstige akoestische duo Rantum Scantum, de Duitse band Mr. Irish Bastard, de Sloveense band Happy Ol’ McWeasel en de Nederlandse bands Woodworks, AlascA en Circle J. Uiteraard zal op beide dagen ook de powerfolk van SCRUM klinken.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.fieldsoffolk.com Er zijn losse dagtickets voor de vrijdag en zaterdag verkrijgbaar, maar ook passe-partouts voor beide festivaldagen. Tickets zijn ook te koop bij meer dan 450 Primera winkels in Nederland.

Camping

Wil je tijdens FIELDS OF FOLK liever niet naar huis rijden en zoek je een goedkope oplossing om, direct naast het festivalterrein, te kunnen overnachten? Kijk dan eens op de site van Camping Seveningen, www.seveningen.eu.

We kijken ook nog naar andere mogelijkheden voor onze bezoekers. Zodra we meer weten melden we het jullie. Let wel: Er zijn meerdere hotels en B&B’s in Kampen, maar je zult zelf je overnachting(en) moeten regelen.

Vrijwilligers
Zoals de meeste evenementen zal ook FIELDS OF FOLK vrijwilligers nodig hebben om allerhande zaken te regelen. Denk jij over een bepaalde kwaliteit te beschikken en zou je graag het F.O.F.-vrijwilligersteam willen versterken, meld je dan aan via www.fieldsoffolk.com/contact/volunteer/

FIELDS OF FOLK
Seveningseweg 7
8267 AD Kampen
Vrijdag 5 september: 18:00 – 24:00
Zaterdag 6 september: 13:00 – 24:00

See you at FIELDS OF FOLK!!

fields of folk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*