vrijdag, maart 29, 2024

HomeNieuwsSetUp verliest thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto

SetUp verliest thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto

-

Zaterdag stond er voor SetUp een uitwedstrijd op het programma in Assen met als tegenstander. Sudosa-Desto HS 2. De thuiswedstrijd tegen Sudosa-Desto werd verloren met 1-3 en daarom wilde Set-Up graag revanche nemen.

De eerste set begon Set-Up slecht aan de wedstrijd. Men kwam met aanvallen niet langs de blokkering. Passend was het niet goed en daarom kwam men niet in eigen spel.
Sudosa-Desto was aanvallend sterk en scoorde veel ballen. Verdedigend stond Set-Up ook niet goed en de set ging daarom ook verdiend naar Sudosa-Desto. 25-17

De tweede set was het nog niet goed aan de kant van Set-Up. Maar ook de tegenstander maakte veel onnodige fouten waardoor het spannend bleef in de set. Het ging tot aan het einde van de set gelijk op. Maar toch trokken Set-Up aan het langste eind en pakte de set.
23-25

Derde set begon Set-Up een stuk scherper. Blokkerend pakte men de nodige punten en verdedigend stond men beter. De pass lag goed aan het net zodat de spelverdeler de aanvallers makkelijk kon bedienen. Set-Up stond al snel 5 punten voor 15-19. Maar daarna maakte Set-Up alleen maar onnodige fouten waardoor Sudosa-Desto nog met de set winst vandoor ging 25-20

Vierde set deze moest gewonnen worden om toch nog met de winst er vandoor te gaan. Het was een kopie van de andere 3 sets. Het was niet goed aan de kant van Set-Up, men maakte te veel persoonlijke fouten. Maar gelukkig pakte Set-Up toch de setwinst 23-25.

Vijfde en beslissende set. Voordat er werd begonnen kreeg de Set-Up libero de rode kaart voorgeschoteld wegens het felle juichen na de vierde set. Deze set won Sudosa-Desto terecht 15-9

Aankomend zaterdag vrij en 25 maart de thuiswedstrijd tegen VVH uit Harderwijk.