15-jarige kunstenaar Dani Zwiers brengt debuutalbum (’t komt goed) uit

Kunstenaar en muzikant Dani Zwiers, ook wel Danidosss, heeft op 19 november zijn (concept)album genaamd ”t komt goed’ uitgebracht. Dani Zwiers is een 15-jarige Kamperse kunstenaar die muziek, kleding, theater, poëzie en video’s maakt.

‘Ik heb dit album gemaakt omdat ik merkte dat steeds meer jongeren kampen met mentale problemen en hier niet open over durven te spreken‘, aldus Dani. Het album bevat twaalf tracks en zit vol met indie, pop, hiphop, r&b en zelfs metal. ‘Ik heb met dit project geëxperimenteerd met de genre-hokjes waarin muzikanten worden gedrukt en ik hoop dat ik laat zien dat het allemaal niet in die hokjes hoeft te passen.’

Het album is veelal geschreven in zijn slaapkamer en kleine ‘studio’ in Kampen. Op dit moment is Dani druk bezig met nieuwe muziek en kunst maken. ‘De volgende stap wordt deze muziek naar liveshows vertalen, ik hoop dat dat lukt’, zegt Dani.

Hopelijk maakt dit album het makkelijker voor jongeren (en volwassenen) om over mentale gezondheid te praten, want praten helpt.’

Het album is te beluisteren via: hetgaatslecht.nl
Tekst uit oorspronkelijke berichten tonen