2e Oefenwedstrijd vv Wilsum: sv Prins Bernhard

Ingezonden bericht, Foto: Daan Anthony

216

Zaterdag 22 augustus speelde vv Wilsum de 2e oefenwedstrijd uit tegen sv Prins Bernhard in Uddel.

Omdat Prins Bernhard ook in het oranje speelt, heeft Wilsum hun blauwe uit tenue meegenomen.

De trainer heeft niet de gehele selectie meegenomen, enkele spelers moesten hun speelminuten maken in het tweede elftal van Wilsum. De wedstrijd begon goed maar na een klein kwartier kwam Prins Bernhard op voorsprong door een verdedigingsfout van Wilsum. Ver in de eerste helft scoorde Bart Schoonhoven de 1 – 1. Vlak voor de rust scoorde Daniel Niemeijer de 1 -2. Met deze stand gingen beide ploegen de rust in.

Na de rust trok Prins Bernhard de stand gelijk 2 – 2. Gert Jan Sollie scoorde de 2 – 3 voor Wilsum, maar helaas door een miscommunicatie tussen een speler en de keeper van Wilsum ging de bal in eigen doel, 3 – 3.

Gezien de gehele wedstrijd een terechte uitslag.