Tweedehands Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Burgwalkerk

Burgwalkerk

Zaterdag 2 april wordt voor de 59e keer de (2e hands) Kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in de Burgwalkerk aan de Burgwal 59 in Kampen. De verkoop is van 9.30 – 12.00 uur.

Toegang gratis.
De kleding in de maten 80 t/m 176 wordt netjes op rekken op maat gehangen in een jongens- en meisjesafdeling. De babykleding van maatje 50 t/m 74 vindt u achter in de zaal. Speelgoed wordt op tafels uitgestald. Jassen, schoenen en sportkleding hebben een eigen afdeling in de hal. Kom zeker even langs en neem gerust iemand mee. Er wordt weer een super gezellige en goed gevulde beurs van gemaakt. Houdt u er rekening mee dat buggy’s en kinderwagens niet mee naar binnen mogen. Deze kunt u beter thuislaten of even in de hal parkeren.

De opbrengst is dit keer bestemd voor stichting “Haarwensen”. Deze stichting is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere oorzaak kaal zijn. Stichting “Haarwensen” zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Wilt u ook kinderkleding en/of speelgoed inbrengen? Bel 4470006 of stuur een mail naar kinderkledingbeurskampen@hotmail.comvoor informatie. Inschrijven kan t/m woensdag 30 maart. De helft van de opbrengst van de voor u verkochte spullen is voor u als inbrenger.
Graag tot ziens op de beurs op 2 april!