zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsS.V.Zalk neemt afscheid van trainer Dik Runherd!

S.V.Zalk neemt afscheid van trainer Dik Runherd!

-

 

Zojuist is bekend geworden dat er gisteravond een gesprek is geweest tussen de Technische Commissie van S.V.ZALK en de trainer van het eerste elftal Dik Runherd.

zalk

Daar is (in goed overleg) besloten dat aan het einde van het seizoen beide partijen afscheid van elkaar zullen nemen. Runherd is dan 3 jaar bij de club werkzaam geweest. Overigens tot volle tevredenheid van de S.V.Zalk.

De vereniging zal dan op zoek moeten gaan naar een nieuwe trainer en zal hiervoor een aantal trainers benaderen. De reden van het vertrek van de trainer is tot op heden niet bekend gemaakt.

De technische commissie is inmiddels versterkt met Johan Boeve ( zoals bekend stopt hij met de politiek) (Christen Unie) en heeft nu weer wat meer tijd voor de S.V.Zalk.

Ook daar is de vereniging blij mee, de technische commissie bestaat uit Gerjan Kloosterman, Henkjan Kanis, en de eerder genoemde Johan Boeve.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen