zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenIn gesprek met de raad over woningbouwplannen Reeve

In gesprek met de raad over woningbouwplannen Reeve

-

De inwoners van de gemeente Kampen worden op 16 maart 2017 in de gelegenheid gesteld om in gesprek te gaan met de diverse fracties van de gemeenteraad over de woningbouwplannen Reeve. Op 30 maart aanstaande neemt de gemeenteraad een besluit of de woningbouwplannen Reeve doorgaan of niet. 

Informatieavonden raad en bijeenkomst voor belangstellenden met de diverse fracties
Op 9 maart as. – aanvang 19.30 uur – vindt er een extra informatieavond plaats voor de raad over de duiding van het voorliggende besluit woningbouwplannen Reeve. In navolging op deze avond is er op 16 maart 2017 – aanvang 19.30 uur – een vragenavond voor de raad over de verstrekte informatie. Aansluitend kunnen belangstellenden in de raadzaal terecht om met de diverse fracties in gesprek te gaan over het te nemen besluit. Belangstellenden worden hiervoor van harte uitgenodigd. Hebt u belangstelling, dan doet u er verstandig aan om ook de daaraan voorafgaande informatieavond bij te wonen. Het aanvangstijdstip van het tweede onderdeel is vooraf namelijk niet goed aan te geven.

Raadsstukken lezen
Alle informatie over het voorliggende besluit is (onder andere) te vinden onder de Informatieavond van 9 maart 2017 in de kalender op de raadswebsite van de gemeente Kampen (https://kampen.raadsinformatie.nl).

Commissie RO en raadsvergadering
Op 20 maart 2017 wordt het raadsvoorstel over de woningbouwplannen Reeve besproken in de commissie RO en op 30 maart 2017 staat dit punt op de agenda van de raadsvergadering.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen