70% Overijsselse mannen zegt vreemdgaan niet te overwegen

Bijna een kwart Overijsselse mannen beoordeelt partner met een perfecte score.


Maar liefst 70% zegt vreemdgaan nooit te overwegen, zelfs niet met een knappe BN’er. Terwijl in de andere Nederlandse provincies zo’n 30% van de mannen de lakens wel zou willen delen met presentatrice Chantal Janzen. Hiermee zijn de mannen uit de provincie Overijssel het meest loyaal. Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men.

Slechts 5% van de mannen uit de provincie Overijssel kiest ervoor om een beschuitje te eten met Chantal Janzen. Zo’n 8% van de mannen zegt dat hij oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo niet zou kunnen weerstaan. Daarnaast ziet 6% nieuwslezeres Annechien Steenhuizen wel zitten.

Man uit Overijssel geeft partner geen dikke onvoldoende
Overijsselse mannen beoordelen het innerlijk en uiterlijk van hun partner gemiddeld met een mooie ronde 8. Bijna 22% van de mannen uit Overijssel beoordeelt zijn partner zelfs met een perfecte score: namelijk een 10! Ook de provincies Noord-Holland, Limburg, Groningen en Gelderland delen hoge cijfers uit aan hun geliefde, namelijk een 8,1. Slechts 4% van de Overijsselse mannen geven hun partner een onvoldoende, dit is ook niet lager dan een 5.

Overijsselse man is tevreden over zijn seksleven
13% van de mannen uit Overijssel heeft minder dan één keer per maand seks. Ruim 19% doet het juist twee tot drie keer per week. Over het algemeen is de Nederlandse man met een relatie tevreden over zijn seksleven. 34% zegt niets te willen veranderen aan zijn seksleven óf dat zijn partner een ware tijger is tussen de lakens. 17% is minder tevreden, zij hebben weinig gemeenschap of vinden dat zij altijd het initiatief moeten nemen.

Zijn droomvrouw komt uit de Benelux
De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man ‘gewoon’ Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38% zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Slechts 2% procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika zoals Canada of de Verenigde Staten.

Bron: http://www.onlyformen.nl/mannen-en-relaties/


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673