Vrijwilligers gezocht voor vrijwilligersprijs!

265

Op 7 december is het, de door de vrijwilligersorganisaties van de Verenigde Naties, ingestelde dag om wereldwijd het vrijwilligerswerk die aandacht te geven die het verdient. Ook de vrijwilligers binnen de gemeente Kampen verdienen deze aandacht!

Dit wordt sinds 1993 onderstreept door het uitreiken van de jaarlijkse Vrijwilligersprijs. Deze prijs bestaat uit een bedrag van € 500,– beschikbaar gesteld door de gemeente Kampen, èn een unieke trofee die jaarlijks van eigenaar wisselt.

Wie wint dit jaar de Kamper Vrijwilligersprijs? Aan wie mogen de vrijwilligers van De Voedselbank, de prijswinnaars van vorig jaar, op 7 maart 2019 de bokaal doorgeven?
U kent hiervoor vast wel iemand! Laat het ons weten! Vul het bijgevoegde aanmeldformulier voor 1 februari 2019 in! Op donderdag 7 maart wordt de Vrijwilligersprijs uitgereikt op het gemeentehuis van Kampen.

Er gelden wel enkele criteria die op het aanmeldingsformulier vermeld staan. Per aanmelding moet een formulier worden ingevuld. Extra formulieren kunnen worden afgehaald bij Welzijn Kampen, Burgwal 45.

Aanmeldformulier Vrijwilligersprijs 2018

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Mevrouw M. de Graaff,
consulent Vrijwilligerswerk Welzijn Kampen
T (038) 469 1500 of mail 

vc*@we***********.nl











LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here