vrijdag, oktober 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsFF-buurten zomer in de Rietgors werd druk bezocht

FF-buurten zomer in de Rietgors werd druk bezocht

-

 

Op donderdagavond 10 juni is team ff Buurten langs geweest in de Rietgors in IJsselmuiden. Onder het genot van een heerlijk Italiaans ijsje van ijscobar Marena was er al snel contact.

 

Het team van ff Buurten heeft op deze zomerse avond wensen, ideeën en vragen van veel bewoners van de Rietgors opgehaald. Ook stond er een ideeënbus waar nieuwe initiatieven in gedaan konden worden. Er kwamen leuke ideeën naar voren zoals het oppimpen van de straat, een buurt BBQ, maar ook het rustiger rijden in de straat werd genoemd.

We gaan met een aantal inwoners bespreken hoe we samen aan de slag kunnen. Ook ontmoeten blijft belangrijk. 13 juli zal het vervolg zijn van deze geslaagde avond. Inwoners van de Rietgors ontvangen hierover nog een flyer.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 038 456 9700 en vragen naar Eleen of Anneke (sociaal werkers WijZ Welzijn Kampen).

FF Buurten is een samenwerking tussen Icare, politie, gemeente, Beter Wonen, WijZ Welzijn en vele anderen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen