donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVolgende week werkzaamheden aan de Ir. B.P.G. van Diggelenkade

Volgende week werkzaamheden aan de Ir. B.P.G. van Diggelenkade

-

Volgende week van 5 tot en met 9 juli 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan de Ir. B.P.G. van Diggelenkade. De werkzaamheden vinden plaats door de vestiging van het tijdelijke Paviljoen Hanzezicht.

De reden hiervoor is volgens de gemeente dat er met het mooie weer steeds meer mensen gebruik maken van het stadsstrand en/of het paviljoen. Zij maken hierbij vanaf de Stadsbrug gebruik van de route Ir. B.P.G. van Diggelenkade en het dijkpad om zo bij het stadsstrand te komen. Zij steken hierbij ter hoogte van de Spoorkade 3 rijstroken over. Deze situatie is onveilig en dat willen zij zo snel mogelijk verhelpen.

Tijdens de werkzaamheden kan het doorgaande verkeer ‘gewoon’ gebruik blijven maken van de weg. Wel zal het verkeer enig oponthoud ervaren. De aannemer zet verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

  1. Goh wat is de gemeente vlug ,zeker iemand met vrienden in de gemeente. Als de burger iets veranderd wil hebben dan duurd het jaren .weer het grote geld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen