woensdag, oktober 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVerlies en winst voor Reflex damesteam

Verlies en winst voor Reflex damesteam

-

Verslag van Marije Hertsenberg-Barneveld

In de bekercompetitie is Reflex DS1 afgelopen woensdag helaas met een 3-0 verlies door VC Joure DS1 uitgeschakeld. In de competitie ging het beter

De reistijd voor het eerste damesteam van Reflex was zaterdag 20 november gelukkig niet zo lang. Om half 1 mochten ze in Zwolle aantreden tegen CSE DS4.

De wedstrijd kenmerkte zich door serviceseries van beide teams, volleybal volgens het boekje en tactisch spel om dat weer te ontregelen. Reflex wist in de 2e en 4e set aan het langste eind te trekken. CSE deed dat bij de start en in de 3e set en zoals het bij 2-2 dan gebruikelijk is wordt de 5e set gespeeld om de uiteindelijke winnaar aan te wijzen.

Reflex startte sterk en nam al snel een voorsprong. CSE gaf nog even tegengas maar de set werd met een keurige 9-15 door Reflex binnengehaald. Voor de selectie uit Kampen betekende dit een winst na een aantal verliezen op rij. Reflex heeft nog 3 thuiswedstrijden te gaan voordat de eerste helft van het seizoen wordt afgesloten. Onder leiding van coach Gerran Eibrink zal hard getraind worden om de positieve lijn door te zetten naar de komende wedstrijden.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen