vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

-

Ingezonden bericht Deltaruiters

Kyra Snoeijer met Don Gravin Regiokampioen Overijssel springen

Vrijdag 25 februari en zaterdag 26 februari waren er vele plekken waar de paardensport werd uitgevoerd in wedstrijdverband. Van een lokale wedstrijd in de buurt tot aan de Regio Overijsselse Kampioenschappen in Denekamp voor het springen en in Lonneker voor de dressuur.

Jeanine Jorna startte met haar paard Freddy op Urk. Daar wisten zij met hun tweede proef een eerste prijs te behalen met 191 punten. De eerste proef viel helaas net buiten de prijzen.

In IJsselmuiden werd er gestreden voor de Delta Cup door de ponyruiters. Sherise Slendebroek zette een mooie prestatie neer met haar pony Goldsberg’s Chilayne in de klasse B, cat. A/B/C. Zij behaalde een 2e prijs met 192,5 punt.
In de klasse B, cat. D/E wist Deborah van der Molen 199,5 punt bij elkaar te rijden tijdens haar eerste proef met haar pony Enjoy’s Angel. Roselyn Slendebroek reed naar de 2e plek met 198,5 punt met haar pony Fly de la Noyelle.
Tijdens de tweede proef werd Roselyn Slendebroek 1ste met 210 punt en reed Deborah van der Molen 199,5 punt bij elkaar. Deze punten waren goed voor een 4e prijs.

Lisanne van den Berg behaalde met Mabel 196,5 punt bij de eerste proef wat goed was voor een 2e prijs. Voor de tweede proef behaalde Lisanne van den Berg een 4e prijs met 194 punt.
In Zuidwolde gingen de springruiters met hun paarden van start. Babet van der Rijdt reed naar een mooie 2e prijs met Duo Penotti in het eerste parcours. In het tweede parcours was er een 2e prijs voor Annemiek Vinke met Lexy. In de klasse L werd Annemiek Vinke wederom 2e maar dan met het paard Literma.

In Lonneker zette de dressuurruiters hun beste beentje voor om zich te kunnen plaatsen voor de Nederlandse kampioenschappen en om zichzelf Regio Overijsselsekampioen te noemen.
Nikki Smeeman zette in de klasse B met haar paard Kardashian een mooie proef neer die beloond werd met 232 en 216,5 punt. Dat samen 74,75 % opleverde en genoeg was om de winst en de Overijsselse kampioenstitel mee naar huis te mogen nemen.
Jorita Meuleman startte in de klasse L1 en zette ook een nette proef en prestatie neer met haar paard Lady Leatherdale. Zij reed naar een 4e plek met een percentage van 66,5 %

De Regiokampioenschappen Overijssel voor de pony springruiters werd verreden in Denekamp.
Katja Veldhoven reed naar 6e prijs met Browny Dutch in de klasse L, cat D/E in een sterk deelnemersveld.
Na 2 foutloze parcoursen afgelegd te hebben, moest Kyra Snoeijer met haar pony Don Gravin een barrage rijden. Kyra ging als laatste van start in de klasse M, cat D/E en wist wat haar te doen stond. Foutloos blijven en een snelle tijd neerzetten! Foutloos bleef ze en de tijd bleek de snelste te zijn. Het kampioenslint ging om en mee richting IJsselmuiden.
Alle Regiokampioenen hebben zich geselecteerd voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo.

Nikki Smeeman, regiokampioen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen