maandag, september 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsJoop Spaan KHC-vrijwilliger van het jaar

Joop Spaan KHC-vrijwilliger van het jaar

-

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond werd KHC-er Joop Spaan verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Voorzitter Tjibbe van Dijk wist voor een verrassing te zorgen door de verkiezing uiterst geheim te houden. Een zeer verraste Joop Spaan werd naar voren gehaald en in het zonnetje gezet.

De ras KHC-er werd bedank voor de vele jaren inzet voor de club. In het verleden was Spaan jarenlang keeperstrainer op Sportpak Seveningen. De laatste jaren maakt hij deel uit in de TC en sponsorcommissie van KHC.

Joop van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen