maandag, september 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVoorjaarsfeest bij Kinderboerderij Cantecleer

Voorjaarsfeest bij Kinderboerderij Cantecleer

-

Zaterdag 28 mei is het al zover; Het Voorjaarsfeest. Het belooft een fantastische dag te worden. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Het programma is nu ook bekend.

Wacht niet langer en deel dit direct met je familie/buren/vrienden en kennissen. En kom met je hele familie een leuke dag beleven bij ons. Samen met je opa en/of oma chips bakken, deelnemen aan de leuke workshops, je uitleven op het springkussen met je broertjes/zusjes of vrienden, samen met je familie Oudhollandse spelletjes spelen of genieten van alle andere dingen die er te doen en te zien zijn en natuurlijk kun je op deze dag ook bij ons lunchen met een pannenkoek en/of een broodje hamburger want jullie willen geen minuut eerder naar huis want er is zoveel te doen. En wil je even lekker tot rust komen dan kun je natuurlijk ook nog terecht bij onze dieren. Gezellig bij onze knuffelweide geiten aaien of wie weet staan onze varkens er ook bij die dol zijn op een heerlijke kriebelbeurt.


We zien je graag de 28e, tot dan!

Het voorjaarsfeest is mede mogelijk gemaakt door het heropeningsfonds

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen