donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsNeefjes Rinze en Luuk uit IJsselmuiden plaatsen zich voor het NK wielrennen

Neefjes Rinze en Luuk uit IJsselmuiden plaatsen zich voor het NK wielrennen

-

Afgelopen april gingen Luuk, Rinze en Jurre de uitdaging aan: het fietsen van de kwalificatie wedstrijden voor het NK. In totaal 7 wedstrijden werden er verreden in de KNWU regio oost, met als doel een beperkt aantal beschikbare startplekken voor het NK.

Super trots zijn ze op de drie heren bij de KWC Kampen, want ze hebben het geflikt! Ze hebben zich gekwalificeerd voor het NK jeugd wielrennen 2022.

Voor Luuk en Rinze (IJsselmuiden) hun eerste jaar op landelijk niveau. Echt onder de indruk waren ze niet van de wat ervarende renners. Zodra het startschot ging, was de koers aan! Beide heren hebben al mooie resultaten behaald in de kwalificatie wedstrijden en hebben zelfs al aan het podium mogen ruiken en vrienden gemaakt. Want ook dat hoort bij jeugdwielrennen. Op 11 juni as strijden ze tussen de beste jeugdrenners van Nederland. Wat een mega ervaring!

Voor Jurre (Swifterbant) wordt het alweer zijn 4e NK. Tijdens de kwalificatie wedstrijden hield Jurre het nog even spannend. De overstap naar de oudere jeugd en dus een groot peloton met fanatieke dorstige renners, dat was best even wennen. Het behalen van het NK was een strijd en bleef tot de laatste wedstrijd spannend. Maar hij heeft het gehaald, super knap! En nu lekker knallen en genieten in Nijverdal.

Het NK jeugd 2022 wordt verreden op zaterdag 11 juni in Nijverdal. Wij wensen de heren heel veel plezier en succes toe.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen