donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGO Ahead Kampen gaat voor glasvezel

GO Ahead Kampen gaat voor glasvezel

-


Voetbalvereniging Go Ahead Kampen kiest voor glasvezel en geeft daarmee het goede voorbeeld aan leden, supporters en sponsors. Voorzitter Theo Rietkerk zette woensdag namens de vereniging zijn handtekening onder de overeenkomst die de voetbalvereniging in de toekomst een stabiele en snelle internetverbinding garandeert.

Theo Rietkerk is naast voorzitter van Go Ahead Kampen in het dagelijks leven bestuursvoorzitter van Landstede Groep. Onder deze onderwijsorganisatie valt ook het Ichthus college in Kampen. Rietkerk weet als geen ander hoe cruciaal een goede internetverbinding is voor de samenleving. “Ik bemerk dat zowel zakelijk als privé. In de afgelopen periode waren we als Landstede Groep genoodzaakt om plotseling online les te geven aan onze leerlingen. Gezinnen moesten dat thuis ineens organiseren. Best een uitdaging, ook met meerdere kinderen in huis. We merkten hoe kwetsbaar we zijn als de internetverbinding niet optimaal is.” De voorzitter en zijn partner Andrea bemerkten dat thuis ook. “Tijdens de lockdown waren we aangewezen op onze Ipads en laptops om zakelijke videogesprekken te kunnen voeren. Ondanks de wifiversterkers stoorde de internetverbinding nog wel eens, met name op onze werkplek op zolder. Vervelend als je in een belangrijk gesprek zit.”

Met de tijd mee
Nu DELTA Netwerk in Kampen een glasvezelnetwerk wil aanleggen, ziet de Go Ahead Kampen-voorzitter kansen. “Niet alleen voor de scholen wordt een goede internetverbinding steeds belangrijker, maar ook voor de sportclubs. Go Ahead Kampen gaat met de tijd mee. We doen de (leden)administratie en betalingen allemaal digitaal, er hangen beeldschermen waarop informatie en reclame van onze sponsoren voorbijkomen. Voor betalingen maken we steeds vaker gebruik van pinautomaten, zowel in de kantine als in de blokhut bij het hoofdveld. Het is essentieel dat het internet goed en snel werkt. Bij bijvoorbeeld een voetbal stadsderby waar veel inwoners uit Kampen op af komen, kunnen we het ons niet veroorloven dat we storingen met onze pinautomaten hebben. Een stabiele en snelle internetverbinding is daarbij belangrijk, ook voor het up- en downloaden van bestanden. Dus zowel zakelijk als privé ben ik blij met de komst van glasvezel in Kampen!”

Clubactie
Rietkerk zet zich met andere vrijwilligers van Go Ahead in om zoveel mogelijk leden, ouders en familieleden van leden, sponsors, supporters en andere bij de vereniging betrokken mensen voor 13 juli via de club ook te laten kiezen voor glasvezel. “Dat is goed voor de mensen zelf, maar zeker ook voor de vereniging. Belangstellenden die voor aansluiting op de snelle internetverbinding kiezen, steunen daarmee ook Go Ahead. De vereniging ontvangt namelijk per afgesloten abonnement een mooi bedrag. Daarnaast ontvangen de mensen die via de vereniging voor glasvezel kiezen ook zelf nog eens een eenmalige korting”, zo verduidelijkt Rietkerk. De voorzitter nodigt mensen die nog vragen hebben over de actie uit om op 25 juni de familiedag te bezoeken. “Dan zijn er van 10.30 tot 14.00 uur mensen van DELTA Netwerk aanwezig om die vragen te beantwoorden. En in de eerste week van juli houden we dan in de kantine een inschrijfavond. Iedereen die zich dan aanmeldt voor glasvezel, doet dat voor Go Ahead. Na een moeilijke coronatijd kunnen we zo met elkaar de clubkas spekken. En aanmelden kan ook via de link op de website van de vereniging. Ook dan scoren wij met elkaar voor onze vereniging.”

20% ja = glasvezel
Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 juli 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Kampen.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Kampen op deltanetwerk.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen