donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenNieuw college gemeente Kampen geïnstalleerd

Nieuw college gemeente Kampen geïnstalleerd

-

College ge

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 7 juli 2022 zijn de wethouders van het nieuwe college van de gemeente Kampen beëdigd. Wij feliciteren hen van harte en kijken uit naar de samenwerking.

Op de foto van links naar rechts: Erik Faber (GroenLinks), Bernard van den Belt (SGP), Bas Wonink (CDA), Richard Boddeus (Kampen Sociaal) en Jan Peter van der Sluis (ChristenUnie).

Na de installatie presenteerde Jan Peter van der Sluis het coalitieakkoord ‘Samen durven doen’, dat in de gemeenteraad op veel waardering kon rekenen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen