donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsJaarlijkse Kick-Off Theaterkoor Caecilia

Jaarlijkse Kick-Off Theaterkoor Caecilia

-

Op 7 juni was het feest bij Theaterkoor Caecilia! De jaarlijkse Kick-Off van hun nieuwe musical 9 to 5 stond op het programma. De Kick-Off is de start van een nieuwe repetitieperiode waarin alles samensmelt: dans, zang en spel. Tijdens deze gezellige avond werden er onder het genot van een stuk taart alvast wat leuke voorproefjes gedeeld met de aanwezige leden.

In 2022 kwam Theaterkoor Caecilia terug met familiemusical The Wiz. De voorstelling werd warm onthaald door het fantastische publiek. Dat men Caecilia nog wist te vinden, was te merken aan de vele inschrijvingen die de vereniging ontving. Met maar liefst 12 nieuwe leden is er begin februari een start gemaakt met het volgende avontuur, 9 to 5!

Jullie zijn vast wel bekend met het nummer 9 to 5, gezongen door Dolly Parton die zelf ook een rol speelde in de gelijknamige film. Het verhaal neemt je mee naar een kantoor in 1979 in New York waar grote mannen vaak de leiding hadden en vrouwen achter de typemachine zaten tussen 9 en 5. Een tijd waarin verschillen in salaris, rangen en het evenwicht tussen vrouw en man niet besproken noch bekritiseerd mochten worden.
Wanneer Violet, Judy en Doralee een kans schoon zien pakken ze hun baas Mr. Hart op hun eigen manier aan. De dames willen bewijzen dat ze geen man nodig hebben om het bedrijf te runnen. De thema’s in deze musical hadden niet actueler kunnen zijn. Met vooral veel humor, flitsende decors en meeslepende muziek (wederom geschreven door Dolly Parton) belooft het echt een waar feest te worden in De Stadsgehoorzaal in Kampen.

Op 24, 25 en 26 november 2023 speelt Theaterkoor Caecilia de musical 9 to 5. Vanaf 1 juli 2023 start de kaartverkoop: www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Wees van harte welkom en beleef deze swingende musical vanuit de zaal.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen