donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsAnique Frans met Jack Sparrow 3e op internationaal concours

Anique Frans met Jack Sparrow 3e op internationaal concours

-

In Geesteren werd deze week het CSI Twente verreden. Anique Frans startte daar met haar Jack Sparrow. Zij reden donderdag een fijne landenproef bij de Junioren en werden daar met 70,5 % derde op dit internationale concours. Vrijdag was het al flink warm maar Jack vond dat hij er nog wel een schepje bovenop kon doen en hij liep naar een eerste plek met net geen 71% in hun individuele proef. Door zich bij de beste 10 ruiters te rijden mochten Anique en haar Jack op de zaterdag starten in de kür op muziek. Hier behaalden zij een persoonlijk record met 75% en stonden zij een poos bovenaan. Uiteindelijk weer een hele knappe 3e plek kunnen bemachtigen en heeft deze combinatie wederom een goed presteren weekend achter de rug.

Afgelopen zaterdag konden de pony ruiters ook van start in Zwolle voor een parcours springen. Esmee Verwoert heeft hier haar pony met Golden Sharon opgezadeld om een rondje te springen in de klasse 60 cm. Dit heeft de combinatie goed gedaan want het springen werd gewaardeerd met 75,5 stijlpunten gewaardeerd door de jury en daarmee nog Esmee Verwoert de 1ste prijs mee naar huis.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen