donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsAlmere College VIA Kampen wint finale Food Challenge 2023 met lokale pokébowl

Almere College VIA Kampen wint finale Food Challenge 2023 met lokale pokébowl

-

De winnaar van de tweede editie van de Food Challenge Noordoost Nederland is het team van het Almere College VIA Kampen! Vijf teams gingen bij SVO vakopleiding food met elkaar de strijd aan om de beste pokébowl. Het team ´De Zwollenaar´ van het Almere College Kampen maakte de winnende pokébowl, met rundvlees, ei en volkorenpasta van de boer uit de buurt. Bovendien hadden ze verschillende lokale groentes als rode en gele paprika, wortel en appel gebruikt, zodat de pokébowl niet alleen duurzaam was, maar ook nog eens gezond en voedzaam en natuurlijk heel lekker! De winnaar werd bekend gemaakt door juryvoorzitter Remco Jansen, chef bij Villa Ruimzicht in Doetinchem. De winnaars mogen naar een wedstrijd van PEC Zwolle en trakteren hun school op de winnende pokébowl.

Opnames en uitzending

De finale werd gepresenteerd door artiest en vlogger Boer Wildebuit. De compilatie is binnenkort online te bekijken via het Youtube kanaal Food Challenge voor scholen. Foto’s zijn nu al te bekijken via de social media kanalen www.facebook.com/foodchallengevoorscholen en www.instagram.com/foodchallengevoorscholen.

Finalisten

Het Morgen College uit Harderwijk en het Agnieten College uit Nieuwleusen eindigden bij de laatste drie finalisten. Zij stuurden net als het Almere College VIA Kampen een finale vlog in met de verschillende onderdelen van de Food Challenge en een zelf ontworpen bootcamp.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen