vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOpening Uniek Living

Opening Uniek Living

-

Donderdag 8 februari had Uniek Living de Grote Opening van hun vernieuwde winkel en dagbesteding (Uniek4U) aan de Ambachtsstraat.

Na weken van hard werken werd de winkel feestelijk geopend. Door de hele winkel stonden statafels met daarop lekkere hapjes verzorgd door Lekker&Uniek. Het lintje werd doorgeknipt door de medewerkers en de gouden confetti vloog vrolijk in het rond. Dit weekend staat ook nog in het teken van leuke festiviteiten, lekkere hapjes en leuke aanbiedingen.

Wees allen welkom om een kijkje te nemen in de vernieuwde winkel en dagbesteding en shop mooie woonaccessoires, lekkernijen van Lekker&Uniek, handgemaakte kadootjes/pakketjes en heel veel meer!

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen